wp_20150803_002-1024x577-1
wp_20150803_002-1024x577-1

Minirens

Ring til os og få et uforpligtende tilbud til netop dit behov.

Vi tilbyder minirens

Et minirens fungerer i princippet som de store rensningsanlæg. Spildevandet ledes ind i anlægget, hvor der bliver tilsat ilt til bakterierne, så de kan omsætte affaldsstofferne i spildevandet til næringsstoffer. Efter en til to omgange i anlægget ledes spildevandet i et dræn eller i faskine.

Minirens opfylder alle rensekrav. Minirens er en bekvem løsning, som dog på lang sigt er den dyreste løsning, da pumpen skal køre hele tiden.

Stor ekspertise i minirens

Vi har arbejdet med minirens i mange år og besidder en god forståelse for miljøteknologi og rensningsprocesser. Vores minirens løsninger er effektive og tilpasset dine specifikke behov. vores fokus på kvalitet sikrer, at hvert minirens anlæg er af højeste standard, hvilket garanterer langvarig effektivitet og minimal vedligeholdelse.

DH Kloak og Anlæg ApS

Vi har siden 2016 udført kloak- og anlægsarbejde for både erhvervslivet og private og drives til dagligt af Dennis Hansen.

Eksempler på løsninger

Se et udsnit af billeder på løsninger D H Kloak & Anlæg har leveret gennem tiden herunder. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Find os